Miksi…

Miksi tämä nettisivusto…

Sivuston ideana on välittää tietoa hemasta ja lajin olemassa olon esille tuominen ja mainostaminen. Kun muuten ei päästä esille, niin tehdään se itse.

Olen kirjoitellut paljon, käytännössä lähes ainoana kirjoittajana Savon Miekan  nettisivuille ja samalle seuralle 2013-2014 luomaani Miekka mielessä -projektin sivuille. Molemmissa tapauksissa kyseessä on seuran edustaminen, mikä on rajoittanut aiheita, kirjoittamista ja mielipiteiden ilmaisua. Seuran uutissivuilla esitetyt näkemyksethän näyttäytyvät ”seuran viestintänä”.

Laajempi kirjoittelu omista tekemisistä, jotka eivät aina ole niin suoraan yhteydessä miekkailuseuraan, menee aika paljon ohi seuran toiminnan uutisoinneista. Läheskään kaikki miekkailun parissa touhuamisenihan ei ole ko. seuran toimintaa, vaan puhtaasti omaa puuhasteluani. Näistä kirjoittelu seuran toiminnan uutisointiin suunnatiussa Savon Miekka -sivuilla on toisinaan tuntunut vähän tai vähän enemmänkin asian vierestä kirjoittamiselle, ja sen vuoksi on monta artikkelia jäänyt myös julkaisematta.

Kirjoitushaluja ja ideoita minulla on enemmän ja laajemmin kuin seuran nettisivut kaipaa, joten koin järkeväksi luoda oman sivuston. Sen kautta minun ei myöskään tarvitse edustaa ketään, eikä kenenkään mielipiteitä, mikä vapauttaa sekä aihevalintoja että kirjoittamista. Itselleni sana on täällä vapaa. Ketä se sitten kiinnostaa, on ihan toinen asia, mutta sitä en jaksa murehtia.

Kirjoittamisesta kiinnostuneena monet itse luomani vanhat artikkelit ovat rakkaita, kuin päivämäärämerkintöjä, joihin tulee joskus palattua syystä tai toisesta. Sen takia kokosin tälle sivustolle myös Savon Miekka ja Miekka mielessä -sivuilla julkaisemiani vanhoja artikkeleitani. Jatkossa painopiste tulee tietty olemaan uusissa artikkeleissa, joita tänne kirjoittelen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s