Historiallista miekkailua Jyväskylän yliopistolle Kuopion suunnalta

Jaakko ja Elisa muuttivat Jyväskylään opiskelemaan ja molemmilla oli halu jatkaa miekkailua myös siellä. Jo alkuvuodesta 2014 syntyi Helsingin yliopiston piirissä toimivan Grieswarttin innoittamana idea miekkailun harrasteryhmän muodostamisesta Jyväskylän yliopistolle. Molemmilla Jyväskylään muuttajilla oli myös halu tutkailla, pohtia ja testailla miekkailun saloja itse pienen piirin kanssa, joten tuollainen yliopiston miekkailukerhon tyylinen ratkaisu innosti molempia.

Miekkailua käynnistelemässä Jyväskylän yliopistolla 18.10.2014.

Miekkailua käynnistelemässä Jyväskylän yliopistolla 18.10.2014 (kuva: Elisa Hyvärinen).

Nyt näyttäisi, että muutama kiinnostunut Jyväskylän yliopistolta löytyy ja ryhmä saadaan sinne kasaan. Laajemmalla tasollahan Jyväskylästä löytyy jo Jyväskylän Historiallisen Miekkailun Seura, jonka kanssa yliopistolla vaikuttavalla ryhmällä ei ole tarkoitus ryhtyä kilpailemaan millään tasolla.

Jaakon ja Elisan projektin taustatueksi on tulossa ry, jota käytän myös itse aktiivisesti pyörittämieni underground-kulttuuritoimintojeni kanssa, johon sisältyy mm. tapahtumajärjestelyjä, julkaisutoimintaa ja internet-sivujen ylläpitoa. Niitä on mm. rahaliikenteen vuoksi turvallisempi hoitaa ry-pohjaisesti.

(Kuva Elisa Hyvärinen)

(Kuva Elisa Hyvärinen)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s